Babytenisté postupují!!!

30.08.2011 06:17

Naši nejmenší tenisté (Jakub Šinták, Dominik Němeček, Adam Krischke, Matyáš Pazdýrka) sehráli o tomto víkendu semifinálové utkání poháru Jana Kocmana Středočeské oblasti na půdě celku Wilson Modletice.

Z obou semifinálových skupin (druhá se hrála v Berouně) postupovalo do finále po dvou družstvech.

Naši kluci nejprve nastoupili proti domácímu Wilsonu. Bohužel za nepříliš příznivého počasí a na nezvyklém „letním“ povrchu prohráli na oko hladce 0:6. Výsledek však minimálně ve třech utkáních hladký nebyl a kluci zaslouží pochvalu především za bojovnost!

Po krátkém odpočinku nastoupili proti vždy velmi silnému družstvu Slavoj Žiželice a v něm přesvědčili všechny přítomné, že zbraně rozhodně nesložili. Vyhráli 5 ze 6ti utkání a to zaslouženě! Po vítězství 5:1 jsme tedy netrpělivě očekávali souboj Wilsonu a Slavoje Žiželice. Konečný výsledek 5:1 pro Wilson naštěstí naplnil naše očekávání a tak se klukům splnilo jejich přání a postoupili do finále ze druhého místa!

A protože se nám podařilo získat do Radošovic i konání celé finálové skupiny, zveme vás všechny k nám na kurty na Jureček v sobotu 3.9.2011, přijďte podpořit naše malé borce, budou to potřebovat, začínají v 9.30 hodin proti absolutnímu favoritu celé soutěže, celku TK Neridé. Druhý zápas obstarají celky Wilson Modletice a Vestecké sportovní.

Všichni si přejeme, aby se kluci porvali o medaile a v tom jim budeme držet palce!!

 

 

Filip Krischke

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode

počítadlo.abz.cz